-
جلوگیری از شپشک برنج
پنجشنبه 15 تیر 1396 10:56
بهترین راه نگهداری از برنج قبل و بعد از شپشک زدن حتما شما هم تا به حال آفتهای غلات و حبوبات را دیدهاید و برای از بینبردن آنها راههای زیادی را هم امتحان کردهاید؛ راههایی مانند استفاده از قرصهای شیمیایی یا قراردادن سیر و نمک لابهلای برنج و حبوبات. هر کدام از غلات، آفتهای خاص خودشان را دارند... گاهی تخمهای...
-
لیست قیمت
یکشنبه 11 تیر 1396 19:45
لیست قیمت برنج خوبش: برنج کشت دوم سه بار الک درجه ۱ 13800 برنج طارم هاشمی سه بار الک درجه ۱ 13300 برنج طارم استخوانی سه بار الک درجه۱ 10900 برنج طارم محلی سه بار الک درجه ۱ 9900 برنج طارم ندا سه بار الک درجه۱ 8500 برنج خورده طارم هاشمی 9000 موبایل دفتر فروش ۰۹۱۱۶۳۹۸۷۰۳ شماره ثابت دفتر فروش ۰۱۱۳۳۲۹۴۵۸۰ توجه توجه خرید...
-
چگونگی تشخیص برنج تقلبی حاوی پلاستیک
دوشنبه 1 خرداد 1396 10:25
چین به عنوان بزرگترین تولیدکننده برنج در جهان شناخته می شود. اما طی مطالعاتی که به تازگی صورت گرفت، مشخص شد که برنج چینی برای سلامت کلی بدن انسان می تواند بسیار خطرناک باشد زیرا از پلاستیک تولید می شود. به گزارش عصر ایران به نقل از «افاچافان»، تولیدکنندگان چینی در حقیقت برنج مصنوعی تولید شده از پلاستیک و نشاسته سیب...
-
شرایط نگهداری برنج
یکشنبه 31 اردیبهشت 1396 11:45
پ شرایط نگهداری برنج برای نگهداری برنج شرایط خاصی وجود دارد. جایی که برنج را در آن انبار میکنید باید خشک و خنک باشد. رطوبت و گرما باعث میشود برنج طول عمر کمتری داشته باشد و آفت زده شود. رطوبت و گرما بهترین عوامل برای رشد و تکثیر آفتهای برنج هستند. برنج را باید دور از آفتاب مستقیم نگهداری کنید؛ چرا که آفتاب مستقیم...
-
دم کردن برنج
پنجشنبه 28 اردیبهشت 1396 10:55
دم کردن برنج گروه غذایی: چلو - پلو ها - انواع پلو و چلو مناسبت های خاص - نذری ها مدت زمان آماده شدن: معمولی ابزارهای مورد نیاز: گاز مواد لازم: برنج: 5 پیمانه آب جوش: به مقدار لازم آب: 1/2 پیمانه روغن مایع: 1/2 پیمانه نان تافتون: به مقدار لازم قابلمه را آب کرده و روی حرارت قراردهید. آب که بجوش آمد برنج را بریزید. صبر...
-
برنج
پنجشنبه 28 اردیبهشت 1396 10:49
برنج از مهمترین غلات و اقلام غذایی جهان است. نیمی از جمعیت جهان ، به برنج به عنوان یک غذای اصلی وابسته هستند. هماکنون «دهها هزار نوع برنج» در جهان وجود دارد، اما اینها در دو زیرگونه کلی جای میگیرند. دو زیرگونه اصلی شامل برنج «جاپونیکا» با نام علمی Oryza sativa japonica و برنج «ایندیکا» با نام علمی sativa indica...
-
فوت و فن پخت برنج
پنجشنبه 28 اردیبهشت 1396 10:31
برنج را با آب ولرم چندین بار بشویید؛ البته هنگام شستن توجه داشته باشید برنج را زیاد چنگ نزنید تا خرد نشود. پس از شستن به نسبت هر کیلوگرم برنج ۵۰۰ گرم سنگ نمک شسته شده را در دستمال تمیزی قرار داده و روی برنج بگذارید و یا به جای سنگ نمک از ۲۰۰ گرم نمک کوبیده شده استفاده کنید. برنج را باید از شب قبل یا حدود پنج الی شش...
-
راه های شناخت برنج مرغوب
یکشنبه 24 اردیبهشت 1396 13:37
یکی از مشکلات برخی افراد، بخصوص زوج های جوان خرید و تشخیص برنج خوب و شیوه نگهداری آن است. آگاهی های پی آمده ممکن است برای این دسته مفیدتر باشد. ● تشخیص و خرید: برنج ایرانی، در شمار برنج های ممتاز است، اما درجه بندی دارد. فقط خوب قد کشیدن دانه برنج پس از پخت ملاک مرغوبیت نیست. دانه برنج هر چه خشک تر و سفت تر باشد بهتر...
-
خواص اب برنج برای پوست و بدن
یکشنبه 24 اردیبهشت 1396 13:32
خواص آب برنج برای پوست و سلامتی بدن خواص آب برنج برای زیبایی و جوانی پوست و سلامت بدن یکی از دلایل استفاده ی بسیار ازآن در میان مردمان چین و ژاپن است. مردمانی که زیبایی و جوانی پوستشان شهرت جهانی دارد. بازدید : 99,749 نفر آب برنج و تاثیر بینظیر آن برای سلامت پوست و بدن خواص آب برنج تنها برای زیبایی پوست و مو نیست بلکه...
-
خواص برنج
یکشنبه 24 اردیبهشت 1396 13:27
برنج که به نام های دوئی، چاپول، ریس، روزی ، رونز، ارز، ثمن، ری، اوریزا و گرنج نیز نامیده می شود، دارای طبع سرد و خشک است. مشخصات برنج گیاهی است علفی یکساله مخصوص مناطق گرم پر آب. معروف است که از نظر شرائط اقلیمی محل رویش برنج باید سر در آتش و پا در آب باشد. ارتفاع ساقۀ آن حدود 4/1-1 متر. برگها ی آن باریک و دراز نوک...
-
برنج خوبش
سهشنبه 19 اردیبهشت 1396 12:21
برنج خوبش از مراتع سرسبز شمال کشت میشود و با برترین دستگاه های تمام مکانیزه جداسازی و بسته بندی میشود ما افتخار میکنیم که تندیس برترین نشان کیفیت را دریافت کرده و این نشان به پاس رضایتمندی شما مشتریان گرامی بوده است برنج خوبش با درصد خلوص ۱۰۰٪ بالاترین کیفیت طعمی بی نظیر را به شما هدیه میدهد. برای سفارش برنج با شماره...